Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
 
 
TE FUNDIT
NBG Bank vlerësohet “Banka më e mirë në Greqi”..
Interviste me Guvarnatorin e Shqiperise lidhur me krizen greke..
NJOFTIM PËR SHTYP - dt. 29.6.2015..
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 128.1 132.1
EUR 136.1 140.1
AUD 91.4 96.4
CHF 124.6 129.6
GBP 194.3 198.3
 
 
KREDI PER BIZNESIN E VOGEL
Ne mbeshtetje te biznesit te vogel! Financim, produkte dhe cmime konkurruese, sherbim i dedikuar.
More
 
KREDI KONSUMATORE PA GARANCI HIPOTEKORE
Plotesoni deshirat tuaja ne 24 ore! Oferta e re nga Banka NBG Albania ju mundeson te merrni kredi konsumatore per cdo qellim me interes fiks per tre vitet e
More
 
KREDI PER SHTEPI
Zgjidhni tani shtëpinë tuaj dhe krijoni vete kredine qe ju pershtatet! Oferta më e re nga ekspertët e kredisë për shtëpi!
More
   
INTERESOHEM PER
Kredi Konsumatore
Kartë Debiti
Depozitë
Kredi për Shtëpi
Karte Krediti
MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
Spotet TV të NBG Bank
Shiko spotet televizive të fushatave të fundit nga NBG Bank.
Shiko spotin TV!
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls