Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
TE FUNDIT
ARKIVA 2010
ARKIVA 2009
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 128.1 132.1
EUR 136.1 140.1
AUD 91.4 96.4
CHF 124.6 129.6
GBP 194.3 198.3
 
NBG Albania feston me fëmijët 1 Qershorin

Me moton “Nuk është asnjëherë herët për të investuar në të ardhmen e
fëmijës suaj”, NBG Bank Albania zhvilloi një aktivitet festiv për 1
Qershorin.

Të ftuarit e veçantë të aktivitetit ishin fëmijët e Tiranës për të
cilët u përgatit një shfaqje me shumë e shumë lojra dhe këngë për ta.
Aktiviteti në rrugën Murat Toptani në kryeqytet u arrit edhe falë
mbështetjes nga Bashkia e Tiranës.

Drejtori i Përgjithshëm i NBG Albania, Ioannis Kougionas, u shpreh se
ishte një kënaqësi e veçantë të festoje mes fëmijëve në këtë ditë të
veçantë dhe premtoi mbështetje të vazhdueshme për ta.

NBG Albania i kushton shumë vëmendje fëmijëve nëpërmjet programeve të
veçanta, si të ndihmës për fëmijë në nevojë, ashtu edhe përmes
produkteve të veçanta që synojnë promovimin e kursimit për të ardhmen
e tyre që në moshë të vogël.

 
 
 
 
INTERESOHEM PER
  Kredi Konsumatore
  Kartë Debiti
  Depozitë
  Kredi për Shtëpi
  Karte Krediti
  MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
 
 
 
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls