Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
Kreditë
Kredi për Shtëpi
Kredi Konsumatore pa Garanci Hipotekare
Kredi Personale me Garanci Hipotekare
Kredi e Garantuar me Depozitë
Paradhënie Bankare - Overdraft
Kredi për Makina
Kredi për Studentë
Kredi per Blerje Prone per Dhenie me Qera
Kredi per Rinovim
Kredi per Biznesin e Vogel
Kredi Biznesi pa Garanci
Kredi Biznesi per Investime
Kredi per Blerje Paisjesh Biznesi
Paradhenie Bankare per Biznes
Kredi per Profesionistet e Lire
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 125.30 129.30
EUR 132.90 136.90
AUD 95.70 100.70
GBP 157.30 162.30
 
Kredi per Shtepi

Kredi per Shtepi.

Zgjidhni tani të keni shtëpinë tuaj dhe Krijoni vete Kredine qe ju pershtatet!

Oferta më e re nga Ekspertët e kredisë për shtëpi!

Karakteristikat e produktit:

 • Shuma e kredisë:

        5000 deri në 250,000 Euro / ekuivalenti në Lek

 Monedha:

         Lek/Eur

 Kohëzgjatja e kredisë:

           5 -30 vjet

     Interesi:

Tabela 1.

 

 

 

 

Interesat e Kredisë

 

LEK

EUR

 

Interes Fiks për 1 vit

4.4%

3.2%

 

Interes i ndryshueshëm në vijim

BTH 12M+2.5%, min 5.6%

Euribor12M+4.5%, min 4.8%

 

Interes Fiks për 2 vjet

 

4.0 %

 

Interes i ndryshueshëm në vijim

 

Euribor12M+4.5%, min 4.8%

 

Interes Fiks për 3 vjet

 

4.2%

 

Interes i ndryshueshëm në vijim

 

Euribor12M+4.5%, min 4.8%

 

Interes Fiks për 4 vjet

 

4.4%

 

Interes i ndryshueshëm në vijim

 

Euribor12M+4.5%, min 4.8%

 

 

 

 

 

 

 

Oferte speciale: Per rastet ne te cilat shtepia/apartamenti  qe po blihet  vendoset dhe si garanci dhe kredia eshte ne perputhje me rregullat standarte, Banka aplikon nje interes deri ne:  3.2% fiks per 4 vite!

Kjo eshte nje oferte e limituar! 

 

 • Shembuj*:

Shuma

Interesi

Afati

Kesti Mujor

LEK

EUR

ALL 2.500.000

Interes Fiks për 1 vit

25 Vjet

13,859

98

EURO  20.000

Interes i ndryshueshëm në vijim

15,584

115

 Garancia:

Hipotekë e shtëpisë që do të blihet apo e një pasurie tjetër të patundshme

Përfitimet:

 • Keste fikse per 1, 2, 3 ose 4 vjet
 • Norma interesi konkurruese duke filluar nga 4%
 • Afati i ripagimit deri 30 vjet !!

Dokumentacioni:

 • Dokumenta identifikimi për kredimarrësit dhe garantuesit
 • Certifikatë familjare
 • Dokumenta te të ardhurave për kredimarrësit dhe garantuesit
 • Dokumenta hipotekore të pasurisë së patundshme
 • Dokumentat e shtëpisë që do të blihet
 • Dokumenta rregullatore

*Shembujt janë vetëm për arsye informimi. Për këstet e sakta ose më shumë informacion drejtohuni në një nga degët tona.

 Banka NBG Albania!

FORMULAR_I_TRANSPARENCES_Jan.pdf

Flete_e_Standartizuar_e_Informacionit_Parakontraktor_Kredi_per_Shtepi_Tetor_2016.pdf

 
 
 
 
INTERESOHEM PER
  Kredi Konsumatore
  Kartë Debiti
  Depozitë
  Kredi për Shtëpi
  Karte Krediti
  MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
 
 
 
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls