Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
Kartat
Karta e Debitit "Visa Electron"
Karta e Kreditit Visa Classic
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 105.20 109.20
EUR 124.20 128.20
AUD 74.80 80.80
GBP 138.00 144.00
 
Karta e Debitit "Visa Electron"

Çfare eshte Karta e Debitit "Visa Electron"?

Karta e Debitit eshte nje karte plastike qe permban emrin e Klientit dhe nje numer qe eshte i lidhur me llogarine bankare. Per te perdorur karten klienti duhet te pajiset me nje PIN. PIN-i eshte nje kod sekret unik per çdo karte qe i lejon Kartembajtesit terheqjen e parave nga llogaria e tij rrjedhese nepermjet ATM-ve (bankomat). Vetem Kartembajtesi duhet te dije PIN-in e tij, ne menyre qe perdorimi i Kartes se Debitit dhe ATM-se te jete i sigurt dhe sekret. Kartembajtesi merr PIN-in ne nje zarf te sigurt dhe duhet ta mbaje sekret kete numer. Karta e debitit Visa Electron eshte e perdorshme ne te gjithe boten ne ATM dhe POS (Internet).

Ju mund te nderroni PIN-in e kartes suaj ne cdo bankomat te rrjetit NBG Albania!

- Terhiqni parate ne çdo moment 24 ore ne dite ne 7 dite te javes ne mbi 30 ATM-te e NBG Bank ne Shqiperi pa asnje kosto.
- Kryeni pagesa te mallrave & sherbimeve ne POS-et me shenjen VISA.
- Nje e veçante qe jua ofron rrjeti i bankomateve te NBG eshte depozitimi cash.

Ne rast humbje apo vjedhje ju lutem lajmeroni menjehere ne numrin

+355 42 257 052 ose +355 68 90 19 500  dhe per sherbime te tjera ne numrin +355 42 280 080 .

 

Karakteristikat:

Llogarite e lidhura me karten Karta lidhet vetem me nje llogari ne Leke
Afati i vlefshmerise se kartes 5 Vjet
Dokumentacioni i kerkuar Karte identiteti ose pasaporte
Limiti ditor i terheqjes ne ATM 75`000 Leke
Me kërkesen e klientit ky limit mund te rritet
Limiti ditor i blerjeve ne POS 75`000 Leke
Me kerkesen e klientit ky limit mund të rritet

 

 

 
 
 
 
INTERESOHEM PER
  Kredi Konsumatore
  Kartë Debiti
  Depozitë
  Kredi për Shtëpi
  Karte Krediti
  MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
 
 
 
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls
 
 
ABOUT SSL CERTIFICATES