Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
Llogaritë e Pagave
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 105.20 109.20
EUR 124.20 128.20
AUD 74.80 80.80
GBP 138.00 144.00
 
Llogaritë e Pagave

Oferta e NBG Bank per procesin e kreditimit te pagave dhe te shperblimeve te tjera te kryera nga institucioni juaj perfshin:

 • Nxjerrje e teprices se llogarise se pages: Pa pagese
 • Printim i transaksioneve ne llogarine e pages: Pa pagese
 • Sherbim per pagimin e faturave te Ujesjellesit, OSSH, Telefoni fikse & celulare: Pa pagese
 • Karte Debiti Visa Electron

- Komision leshimi: Pa pagese

- Komision mirembajtje: Pa pagese

- Niveli maksimal i terheqjeve cash nga bankomati ne 24 ore: 75,000 LEKE

- Niveli maksimal i blerjeve nga pikat e POS ne 24 ore: 75,000 LEKE

 • Karte Kredit Visa Classic

- Komision vjetor: 2.000 Leke

- Deri ne 50 dite falje: detyrimi minimal per muajin aktual paguhet deri ne dt 20 te muajit pasardhes

- Blerje me 0 komision ne çdo pike shitjeje qe ka logon Visa brenda dhe jashte Shqiperise

- Limit: deri ne 3 paga

 • Llogari Kursimi me Nivele – nje depozite qe lejon depozitime dhe terheqje ne cdo moment dhe ofron interes me te larte per shumat me te vogla
 • Overdraft deri ne 3 paga per te gjithe punonjesit, aplikimi per Overdraft behet ne te njejtin moment me hapjen e llogarise prane degeve tona.
 • Kredi konsumatore me dhe pa kolateral me kushte preferenciale
 • Kredi per Shtepi me kushte preferenciale
 • Transferta parash me komisione konkuruese
 • Depozita me Afat me kushte preferenciale 

NJOFTIM

I nderuar Klient!

 Me ane të këtij njoftimi dëshirojmë t’ju informojmë se nga data 01 Janar 2015, Banka NBG Albania do të aplikojë kushte të rishikuara pune për Klientët Individë dhe Biznese për :

 • Llogaritë rrjedhëse
 • LLogaritë e pagave
 • Llogaritë e asistencave sociale
 • Llogaritë e kursimit
 • Paradhënie Bankare
 • Kartat e Kreditit
 • Transfertat e parave
 • Kreditë për Klientët Individë
 • Kreditë për Bizneset e Vogla

 

Për një informacion të detajuar lidhur me ndryshimet në Kushtet e Punës, mund të klikoni në www.nbgbank.al ose të vizitoni degët tona duke ju referuar listës përkatëse të Kushteve të Punës, publikuar në datë 27 Nëntor 2014.

 

Ju faleminderit për mirëkuptimin!

 
 
 
 
INTERESOHEM PER
  Kredi Konsumatore
  Kartë Debiti
  Depozitë
  Kredi për Shtëpi
  Karte Krediti
  MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
 
 
 
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls
 
 
ABOUT SSL CERTIFICATES