Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
Përgjegjësia Sociale
ARKIVA
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 105.20 109.20
EUR 124.20 128.20
AUD 74.80 80.80
GBP 138.00 144.00
 
Pergjegjesite Sociale per Vitin 2016

Mars 2016

Donacion për spitalin publik të Gjirokastrës

Banka NBG Albania dhuroi, në kuadër të mbështetjes së saj ndaj komunitetit. Pajisje të ndryshme duke dhënë kështu ndihmesën e saj në përballimin e aktivitetit të përditshëm të këtij institucioni në shërbim të komunitetit. 

 

Prill 2016

 

Sponsorizim për katedralen ortodokse të Beratit

Banka NBG Albania mbështeti financiarisht rikonstruksionin e Katedrales së Shën Dhimitrit. .

Maj 2016

Banka NBG Albania,  në  mbështetje të fëmijëve të policëve të vrarë në detyrë

Çdo verë, shoqata “Martirë të Policisë së Shtetit”, organizon kampe verore për fëmijët e efektivëve të Policisë të vrarë në detyrë. Banka NBG Albania, e mbështeti këtë iniciativë  duke sponsorizuar kampet verore për 100 fëmijë.  

 

Sponsorizim i Festivalit të Këngës për Fëmijë në Korçë

Qendra Kulturore e Fëmijëve “Mihal Grameno” në Korçë organizon, çdo verë, Festivalin e Këngës për Fëmijë. Këtë vit,  Banka NBG Albania mbështeti edicionin e tij të 49-të, duke qenë një nga sponsorët e këtij aktiviteti.   

 

Qershor 2016

 

Stafi I Banka NBG Albania, dhuron gjak për fëmijët talasemikë 

Banka NBG Albania Sh. A në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar dhe në mbështetje të fëmijëve që vuajnë nga Talasemia, ftoi stafin e saj për të dhuruar vullnetarisht gjak. Në Shqipëri janë rreth 600 fëmijë që vuajnë nga Talasemia dhe kanë nevojë për gjak çdo tre javë/ Prindërit e tyre nuk mund të jenë dhurues, pasi janë bartës të Talasemisë

 

Sponsorizim për shfaqjen e baletit Pushteti i Karriges

Si pjesë të angazhimit të saj, Banka NBG Albania, ka vijuar të mbështesë artistët e rinj dhe kontributin e tyre në artin dhe kulturën shqiptare.

Pushteti I Karriges është një perormancë koreografike që shpreh metamorfozën e individit në rrugën drejt pushtetit. Shfaqja u vu në skenën e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit përgjatë tre ditëve.   

 

Korrik 2016

Festojmë me komunitetin: Banka NBG Albania sponsorizoi “Boulevard Fest” 

 “Boulevard Fest”, është një evnt I rëndësishëm veror I cili organizohet çdo vit në qytetin e Kavajës.  Banka NBG Albania e sponsorizoi atë duke u bëre kështu dhe një nga mbështetësit kryesorë të tij

 

Gusht 2016

Dhurim për shkollën 1 Maji

Duke respektuar angazhimin e saj të deritanishëm në mbështetje të edukimit dhe shkollimit në Shqipëri. Banka NBG Albania I dhuroi shkollës 1 Maji, një system të kompletuar audio si dhe laptopë për t’u përdorur nga nxënësit në aktivitetet e tyre. 

 

Shtator 2016

Sponsorizim i Destivalit të Artit Ballkanik

Banka NBG Albania, ishte një nga sponsorët e My Name is Balkan, një festival arti I organizuar çdo vit në Tiranë.

Festivali prezantoi disiplina të ndryshme të artit në Ballkan, duke synuar ta transformojë Tiranën në një pikë reference të rëndësishme të vlerave kulturore në zonën e Ballkanit.  

Nëntor 2016

Në mbështëtje të fëmijëve në nevojë   

Gjatë vitit 2016,  Banka NBG Albania nbështeti aktivisht përkujdesjen e përditshme të fëmijëve të strehuar pranë Shtëpisë Ortodokse të Shpresës.

Shtëpia Ortodokse e Shpresës, e cila operon pranë Manastirit të Shën Vlashit në Durrës,  strehon 23 fëmijë jetimë, të moshave 5-15 vjeç   

 

Mbledhje fondesh për “ Ditën ndërkombëtare të personave me paaftësi”  Fund raising for

Banka NBG Albania iu përgjigj pozitivisht kërkesës nga Koordinatori Rezident r I OKB në Shqipëri dhe PNUD për të mbështetur mbledhjen e fondeve për personat me aftësi të kufizuara   

 

Dhjetor 2016

 

Sponsorizim I librit  “ Rrugetim me historine”

Banka NBG Albania sponsorizoi botimin e librit të një prej kontribuesve të parë të Bankës në Shqipëri, Prof.Dr. Paskal Haxhi. 

 

Dhurim për Down Syndrome Albania

Për të dytin vit në rradhë, Banka NBG Albania do të mbështesë  aktivitetet e Down Syndrome Albania, e cila është e vetmja organizatë në Shqipëri që ofron terapi  dhe shërbime falas për fëmijët me Sindromën Down. 

 

Ndihmesë për restaurimin e  ndërtesës Seferis

Banka NBG Albania dha kontributin e saj me një dhurim për restaurimin e ndërtesës Seferis, në qytetin e Korçës

 

 
 
 
 
INTERESOHEM PER
  Kredi Konsumatore
  Kartë Debiti
  Depozitë
  Kredi për Shtëpi
  Karte Krediti
  MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
 
 
 
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls
 
 
ABOUT SSL CERTIFICATES