Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
Kreditë
Kredi për Shtëpi
Kredi Konsumatore pa Garanci Hipotekare
Kredi Personale me Garanci Hipotekare
Kredi e Garantuar me Depozitë
Paradhënie Bankare - Overdraft
Kredi për Makina
Kredi për Studentë
Kredi per Blerje Prone per Dhenie me Qera
Kredi per Rinovim
Kredi per Biznesin e Vogel
Kredi Biznesi pa Garanci
Kredi Biznesi per Investime
Kredi per Blerje Paisjesh Biznesi
Paradhenie Bankare per Biznes
Kredi per Profesionistet e Lire
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 105.20 109.20
EUR 124.20 128.20
AUD 74.80 80.80
GBP 138.00 144.00
 
Kredi Per Shtepi

Kredi për Shtëpi.

 

Zgjidhni tani të keni shtëpinë tuaj dhe Krijoni vetë Kredinë që ju përshtatet!

Oferta më e re nga Ekspertët e kredisë për shtëpi!

Karakteristikat e produktit:

  • Shuma e kredisë:

          5000 deri në 250,000 Euro / ekuivalenti në Lek

  •  Monedha:

           Lek/Eur

  •  Kohëzgjatja e kredisë:

           5 - 30 vjet

  •  Interesi:

 

Produkt Standart.

 

 

Interesat e Kredisë

 

 

LEK

EUR

 

 

Interes i ndryshueshëm në vijim

BTH12M+ 3.5%, min 5.5%

Euribor12M+4.0%, min 4.5%

 

 

 Shembuj*:

Shuma

Interesi

Afati

Kësti Mujor

LEK

EUR

ALL 2.500.000

Interes i ndryshueshem

30

14,339

96

EURO  20.000

Interes i ndryshueshëm në vijim.

15,300

102

 Garancia:

Hipotekë e shtëpisë që do të blihet apo e një pasurie tjetër të patundshme

Dokumentacioni:

  • Dokumenta identifikimi për kredimarrësit dhe garantuesit
  • Certifikatë familjare
  • Dokumenta te të ardhurave për kredimarrësit dhe garantuesit
  • Dokumenta hipotekore të pasurisë së patundshme
  • Dokumentat e shtëpisë që do të blihet
  • Dokumenta rregullatore

*Shembujt janë vetëm për arsye informimi. Për planin e saktë të pagesave apo më shumë informacion

  drejtohuni në një nga degët e bankës.

 Banka NBG Albania Sh.A.!

Flete_e_Standartizuar_e_Informacionit_Parakontraktor_Kredi_per_Shtepi_Korrik_2017.pdf

FORMULAR_I_TRANSPARENCES_Jan.pdf

 

 

 

 
 
 
 
INTERESOHEM PER
  Kredi Konsumatore
  Kartë Debiti
  Depozitë
  Kredi për Shtëpi
  Karte Krediti
  MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
 
 
 
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls
 
 
ABOUT SSL CERTIFICATES