Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
Kreditë
Kredi për Shtëpi
Kredi Konsumatore pa Garanci Hipotekare
Kredi Personale me Garanci Hipotekare
Kredi e Garantuar me Depozitë
Paradhënie Bankare - Overdraft
Kredi për Makina
Kredi për Studentë
Kredi per Blerje Prone per Dhenie me Qera
Kredi per Rinovim
Kredi per Biznesin e Vogel
Kredi Biznesi pa Garanci
Kredi Biznesi per Investime
Kredi per Blerje Paisjesh Biznesi
Paradhenie Bankare per Biznes
Kredi per Profesionistet e Lire
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 105.20 109.20
EUR 124.20 128.20
AUD 74.80 80.80
GBP 138.00 144.00
 
Kredi per Rinovim Shtepie

 Rinovo tani shtepine tende!

Kredi  per rinovimin e shtepise me interest e ulet!

Shtepia juaj ka nevoje per riparime?

Deshironi t’I krijoni vetes dhe familjes tuaj kushte me te pershtatshme jetese?

Kerkoni te rrisni vleren e shtepise, apo apartamentit tuaj?

Tani mundesh!

 Ne Banken NBG Albania , tashme ju mund te perfitoni kredi per rinovimin e shtepise me interes mjaft te pershtatshem.

Investo ne shtepine tende!

Apliko tani dhe perfitoni:

  • Kredi ne shumat nga 1.000 – 80.000 Euro, ose 150.000 – 10 milione LEK
  • Financim deri ne 100% te projektit tuaj rinovues
  • Pagesa me keste te uleta mujore

Interesi

EURIBOR 12 M + 6% - Min. 7.5%

TB 12 M + 4% - Min. 11%

Tarifa e aplikimit

 

5 Euro – per shumat deri ne 8000 Euro, ose ekuivalenti ne Lek.

20 Euro – per shumat mbi 800 Euro, ose ekuivalenti ne Lek.

Tarifa e administrimit

2% e shumes se disbursuar

Maksimumi 70 Euro per shumat deri ne 8000 Euro, ose ekuivalenti ne Lek.

Maksimumi 200 Euro per shumat mbi 8000 Euro, ose ekuivalenti ne Lek.

Kliko ketu per te shkarkuar Formularin e Transparences pdf.

Flete_e_Standartizuar_e_Informacionit_Parakontraktor_Kredia_Per_Riparim_Prone_Rezidenciale_e_Tregtare__Korrik_2017.pdf

Drejtohuni ne nje nga deget e Bankes NBG Albania dhe aplikoni per Kredine per Rinovimin e Shtepise.

Banka NBG Albania , Tradicionalisht e besueshme!

 
 
 
 
INTERESOHEM PER
  Kredi Konsumatore
  Kartë Debiti
  Depozitë
  Kredi për Shtëpi
  Karte Krediti
  MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
 
 
 
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls
 
 
ABOUT SSL CERTIFICATES