Albanian | English
 
 
 
Faqja Kryesore
 
 
 
 
 
TE FUNDIT
Leter Angazhimi - BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE sha ..
Pyetjet e shpeshta ne lidhje me blerjen e Bankës NBG Albania nga ABI B..
Informacion mbi blerjen e Bankes NBG Albania..
 
Kursi i Këmbimit
Mon. Blihet Shitet
USD 105.30 110.30
EUR 123.50 128.50
AUD 77.10 83.10
GBP 139.60 145.60
 
 
Kredi për Biznesin
Ne te gjitha deget tona ju pret nje ekspert qe ofron keshillim per biznesin tuaj dhe sherbim te personalizuar!
More
 
BANKINGU ELEKTRONIK
Banka NBG Albania do te ofroje se shpejti platformen e re te bankingut elektronik bazuar ne modelin e suksesshem te sherbimeve ibank te NBG.
More
   
INTERESOHEM PER
Kredi Konsumatore
Kartë Debiti
Depozitë
Kredi për Shtëpi
Karte Krediti
MJETE
Llogarisni Këstin e Kredisë
Llogarisni Interesat
Lista e Çmimeve
Normat e Interesave
Spotet TV të NBG Bank
Shiko spotet televizive të fushatave të fundit nga NBG Bank.
Shiko spotin TV!
 
   
Pushimet Zyrtare   |  Karriera   |  Njoftime   |  Politika e Privatesise
 
Rr. Dritan Hoxha, Nd.8, H.1, K.P 1026, Tirane, Albania / Tel. +355 (4) 2280 000 / Fax. +355 (4) 2233 613 / E-mail: info@nbgal.groupnbg.com design by impuls
 
 
ABOUT SSL CERTIFICATES